Om VinBroe

VinBroe I/S er stiftet af Alexander Lindegaard Broe og hans far Kenneth Broe i september 2020 og er én udspringer af vores store passion for vin, drømmen om at afprøve ”livet som selvstændig” og benytte den enestående mulighed det er, at kunne tilbyde helt fantastiske vine fra TOPIARY Wines by Philippe Colin, (Franschhoek Wine Valley i Sydafrika).

Stor passion for vin

Vi benytter den enestående mulighed det er, at kunne tilbyde helt fantastiske vine fra TOPIARY Wines by Philippe Colin, (Franschhoek Wine Valley i Sydafrika). Franschhoek er en lille by i Western Cape Province og en af de ældste byer i Republikken Sydafrika (grundlagt 1688), ca. 75 kilometer fra Cape Town og har en befolkning på lidt over 15.000 mennesker.

Rejse til Franschhoek

Området er kendt for et fantastisk klima, mange vingårde, kunst, stærk vinkultur, turisme og ikke mindst, at have nogle af de bedste restauranter i landet. Hvis man planlægger en rejse til Franschhoek, skal man påregne en flyrejse på næsten 15 timer eller én rejse på 13.000 – 14.000 kilometer sydpå.

VinBroe I/S

Eneforhandler af TOPIARY Wines

VinBroe I/S er eneforhandler af TOPIARY Wines by Philippe Colin i Danmark, det er vi naturligvis stolte af og håber, at vi med netop denne vin, kan opretholde og videreføre den stolte Sydafrikanske vintradition i Danmark.

VinBroe I/S sælger både til private og til erhverv.
Afgiv din ordre via linket herunder.

Vi sælger både til B2C og B2B. Tryk på nedenstående “Bestil her”, for at komme i kontakt med os via mail. Ellers er det altid muligt at finde os på Facebook eller Instagram.

Vin til den specielle lejlighed

Udelukkende højeste kvalitet

Vi vil udelukkende sælge vine af højeste kvalitet, vine, som vi selv kan stå inde for og vine, som er til den helt særlige aften, specielle vingave eller sammenkomst med gode venner og familie.


© Copyright VINBROE. All rights reserved.